Om oss

Vi er en norsk produsent av lekeapparater.

Lek hele livet!

Aktiv Lek AS er en norsk produsent av lekeapparater som ligger i Telemark. Våre medarbeidere har lang erfaring med produksjon av lekeplassutstyr og kjenner kravene til sikkerhet og kvalitet som kreves av det profesjonelle markedet. Alle produkter tilfredsstiller kravene i forskriftene og standarden NS-EN 1176 og 1177.

Formålet med bedriften er å produsere sikkert lekeplassutstyr med høy kvalitet og stor lekeverdi, til priser som gjenspeiler de reelle produksjonskostnadene.

Ved å bruke lokale materialer sparer vi miljøet, samtidig som vi har kontroll på kvaliteten fra tømmerstokk til ferdig produkt.

Vår fabrikk i Fyresdal i Vest-Telemark er et viktig bidrag til næringslivet i den lille kommunen. Alle råvarene vi benytter kommer fra skogene omkring fabrikken, og vi samarbeider med andre lokale firmaer for å få trevarene vi trenger.

Vårt lager og ordrekontor betjenes fra Lier i Buskerud. Her kan våre kunder også hente lagerførte produkter på kort varsel. Dette ser vi er en spesielt viktig tjeneste for anleggsgartnere og entreprenører.

Vi har også vår egen montasjeavdeling som monterer på Østlandet. Vi formidler også montører til resten av landet på forespørsel.

Aktiv Lek er også representert i Sverige, som Aktiv Lek AB.

Når dere velger oss som leverandør av lekeplassutstyr, kan dere derfor være helt sikre på at vi leverer «et lite stykke Telemark».

Ta gjerne en titt på vår lille filmsnutt fra fabrikken.

Alt lekeplassutstyr krever en sikkerhetssone!

Etter 1999 skal alle lekeplasser tilfredsstille kravene i forskriften om sikkerhet på lekeplasser. Den gjelder for alle lekeplasser som er til for kollektiv lek. Det vil i praksis si alt, bortsett fra det du setter opp i din egen hage for dine barn. Forskriften er tilgjengelig på www.lovdata.no. I tillegg reguleres lekeplasser etter Norsk Standard NS-EN 1176 og 1177, som er en omfattende beskrivelse av krav til utstyret.

Vi setter alltid sikkerheten først – og sånn bør det være! Alt utstyr du kjøper hos oss er sertifisert i henhold til Norsk Standard, og er tilpasset norske forskrifter. Vi bruker TÛV Product Service GmbH for sertifisering av både produkter, og bedriftens interne rutiner for kvalitetssikring.

Alle lekeapparater har en sikkerhetssone. Du finner sikkerhetssonen beskrevet i katalogen for det enkelte lekeapparatet. Trenger du hjelp til å se hva du kan få plass til på ditt område er det bare å ta kontakt med oss.

Fallunderlaget i sikkerhetssonen vil variere ut fra fallhøyden. Fallhøyden er den høyden hvor det kan forekomme ukontrollerte fall ved tilsiktet bruk av utstyret. Fallhøyden er beskrevet for alle lekeapparater i katalogen og i vår nettbutikk.

Våre ansatte:

Lars Bildsten – Eier/lekeplasskonsulent

Anette H. Solbakken – Daglig leder

Lise Nørstebøen – Økonomiansvarlig

Fredrik Johansen – Montasjeleder

Grethe Ingebretsen – Lekeplasskonsulent

Kine Marie Pedersen – Grafisk designer/markedsføring

Hege Fredriksen – Kundekonsulent

Britt Pettersen – Innkjøper

Robert Aaslid – Lageransvarlig

Trond Eriksen – Lagermedarbeider

Pim Hoomoedt – Fabrikkleder

Dankwart Horn – Fabrikkmedarbeider

Bestill en gratis og
uforpliktende befaring!

Vi kommer gjerne ut til deg for en uforpliktende befaring. Fyll ut skjema så kontakter vi deg.