Skreddersy barnas drømmelekeplass

La barna få utfolde seg på en lekeplass som er laget på barnas premisser. Velg apparater som bringer frem både glede, mestringsfølelse og læring!

happy girl on the playground in summer

La barna få utfolde seg på en lekeplass som er laget på barnas premisser. Velg apparater som bringer frem både glede, mestringsfølelse og læring! 

Lek er læring og en svært viktig del av barnas liv. Leken bidrar til utvikling av både sosiale og fysiske ferdigheter, og legger grunnlaget for barnas voksne liv. La barn få være barn og lag et drømmested for deres felles lek og samvær.

Lekeapparater, huskestativer og hinderløyper

Aktiv Lek tilbyr flere serier av lekeapparater i tillegg til mange spennende enkeltprodukter som gjør lekeplassen helt unik. Rutsjebaner, lekehus, vippedyr og trampoliner gjør plassen til et morsomt tilholdssted for barn i alle aldre. I tillegg kan vi tilby et variert utvalg av produkter innen trening og hinderløyper, med ulik variasjon av vanskelighetsgrad, som igjen gjør at det er mulig å kombinere trening og lek for både barn og voksne.

Klatretårn

Trygghet for alle

Vår fabrikk i Fyresdal, øverst i Telemark, produserer kortreiste og miljøvennlige produkter som samtidig innfrir alle krav til kvalitet og sikkerhet. Vi vet at trygge produkter er det viktigste i valget av produkter.

Bestill en gratis og
uforpliktende befaring!

Vi kommer gjerne ut til deg for en uforpliktende befaring. Fyll ut skjema så kontakter vi deg.